Chelsea ydmyke Mourinhos United-laget 4-0 dask

Chelsea hadde lekestue med Manchester United på Stamford Bridge. 4-0 endte kampen. Et mareritt av Jose Mourinho retur, som også havnet i krangel med Chelsea trener Antonio Conte etter kampen. Blues Billige Fotballdrakter registrert en tredje strake seier for å gå opp til fjerdeplass i Premier League-tabellen.

Allerede etter 30 sekunder var en ball i dybden bak Uniteds tilbake linje, Chris Smalling nølte, kom David de Gea mellommann og utnyttet Pedro da han hadde på Chelsea Drakt stjal ballen og rundet de Gea før han bare satt 1-0 åpent mål.

Opp bakken var enda brattere for re turner Mourinho i det tjuende minutt da en corner spratt mellom United-spillere og landet foran Gary Cahill som plasserte til 2-0. Knuseren fortsatte i andre omgang da Eden Hazard, som hadde en svært tung i fjor etter Mourinho, satt til 3-0 etter en time spilt. Og når mittfältsgnuggaren N'Golo Kanté dyttet til side forbi Chris Smalling og sette 4-0 publikum brast i sang der, med dårlig skjult ironi sang Jose Mourinhos feiring sang.

Seieren betyr at Chelsea er nå bare ett poeng fra serieledelsen Manchester Citys, men til tross for at det er bare fire i den tette toppskiktet.