Jadon Sancho er tilbake for å hjelpe når Man United 2-2 uavgjort mot Leeds

Jadon Sancho scoret utligningsmålet da Manchester United samlet seg fra to mål ned til 2-2 mot Leeds United i en spennende Premier League-kamp på Old Trafford. Leeds, ledet av vaktmester Michael Skubala, scoret i det første minuttet av åpningen og det tredje av den andre før Marcus Rashford og Sancho sørget for at poengene ble delt. Sancho, som kom inn i en fotballdrakter med United 2-0 under, utlignet (70) etter å ha lenket til Luke Shaw på venstresiden etter å ha sett Marcus Rashford heade vertene (62) med sitt 20. mål i alle turneringer denne sesongen .

United var uten Casemiro for besøket av sine historiske rivaler, da brasilianeren ble utvist mot Crystal Palace på lørdag. De var ute etter sin 14. hjemmekampseier på rad mot rivalene Leeds, som sparket Jesse Marsch tidligere i uken, men gjestene sjokkerte Old Trafford da de tok ledelsen gjennom Wilfried Gnonto innen to minutter. Kampen ble spilt i rasende fart gjennom hele 90 minutter, da pausen gjorde lite for å bryte opp det frenetiske tempoet. Andre omgang begynte som den første, med nok et tidlig mål for gjestene. Denne gangen var det Raphael Varane med selvmål i Manchester United drakt tre minutter etter pause.

Erik ten Hag kritiserte spillerne sine for ikke å være klare til kampen og manglet ansvar, men berømmet den "geniale" Sancho som kom inn etter pause. Som et resultat går United glipp av sjansen til å gå på poengnivå med City på andreplass, mens Leeds presser seg et poeng unna nedrykkssonen, men er nå seierløse på åtte ligakamper. Ten Hags menn klarte ikke å sikre alle tre poengene sent, men comebacket utvidet deres ubeseirede løp i alle konkurranser til fem kamper. Disse to lagene vil kobles sammen igjen på Elland Road om bare fire dager, ettersom en omplanlagt kamp sørger for rare ligakamper mot hverandre.