Muller på doblen som Bayern hopper tilbake

Bayern München scoret tre mål og rundspilte Chelsea i første omgang. Bayern er virkelig veldig bra, altfor godt for alle engelske lag. Alle Bayern-spillere hadde en rød Billige fotballdrakter vi er alle ganske hardt arbeid for å finne sjanse til å vinne på banen.

Etter Bayern Münchens ydmykende 0-4-tap for AC Milan, klarte de å slå tilbake i påfølgende treningskamp mot regjerende Premier League-mester Chelsea. Bayern München spiller Thomas Mueller scoret to sublime mål som det kapitaliserte på en rask start til kant Chelsea 3-2.

Rafinha ga det tyske laget ledelsen etter seks minutter da han gikk på skudd fra langt hold. Etter 12 minutter var det Thomas Müllers tur til å skrive seg på scoringslisten for den regjerende Bundesliga-mesteren. Delicious forberedelse av Franck Ribéry sørget for at Müller kledd FC Bayern München drakt 2017-18 doblet ledelsen. Müller fikk ballen fra nysignerte Corentin Tolisso på midtbanen, gikk hele veien frem til 20 meter, før han i ekte David Beckham-stil, skrudde ballen i lengste kryss.

Det endte dermed 3-2 til Bayern München, som sikret sin første seier i Asia. Mens treningskampene spilles på løpende bånd, nærmer det seg seriestart i både Tyskland og England.