Sturridge-dobbel sendte Liverpool videre

I ligacupens fjerde runde (åttedelsfinale) vant Liverpool 2-1 mot Tottenham på Anfield i det som ble en underholdende kamp. Modig Daniel Sturridge kledd rød Billige Fotballdrakter scoret to ganger sikret Liverpool vant. Daniel Sturridge har slitt med å overbevise Liverpool-manager Jürgen Klopp om at han er lagets ubestridte midtspiss denne sesongen.

Ingen klubb har en så fast grep på Ligacupen trofeet som Liverpool FC. Masse folk kler Liverpool Drakt snakker opp Liverpools sjanser til å vinne Premier League-tittelen denne sesongen.

Minuttet senere var Sturridge farlig frempå igjen da han sendte avgårde et langskudd, men Michel Vorm reddet fint. Liverpool skapte det som var av farligheter i første omgang, og da lagene gikk til pause sto det fortsatt 1-0 på måltavla. Et kvarter ut i omgangen drepte Sturridge mye av spenningen. Han ble spilt alene med keeper Vorm at Georginio Wijnaldum, og spissen gjorde ingen feil da han sendte Liverpool opp i 2-0 med en avslutning mellom beina på Spurs-keeperen.

Liverpools manager Jürgen Klopp var strålende fornøyd med spissen sin etter kampslutt. –Sturridge var fantastisk. Han kunne ha scoret flere, men var virkelig god i dag, sa Klopp til Sky Sports.