Kane ble toppscorer mot Liverpools tabbeforsvar

Etter at han var berørt av Guds hånd, var Harry Kane på sitt overmenneskelige beste. Tottenhams stjernespiss banket inn to mål og leverte én målgivende til Son Heung-min da Jürgen Klopps menn ble knust 4-1.

Fantastiske mål fest for Kane, hvis du også sjokkert av Kane's ytelse, kom drakternorge.com for å kjøpe Billige fotballdrakter for å vise din støtte til han.

Tottenham hadde ikke slått Liverpool i seriesammenheng siden 28. november 2012 før søndagens oppgjør mellom de to lagene på Wembley, men statistikker er til for å brytes.

Kane sendte Tottenham i føringen allerede etter fire minutters spill. Åtte minutter senere doblet Son, før Mohamed Salah reduserte til 1-2. På overtid av første omgang ordnet imidlertid Dele Alli en ny tomålsledelse da han banket inn 3-1. Ti minutter ut i andre omgang ble det enda mørkere for Liverpool da Harry Kane kjempet inn 4-1. Dette var første gang Kane hadde på seg Tottenham Hotspur drakt scoret på Wembley, så meningsfylt! Harry Kane er nå uten tvil den beste scorer i Premier League denne sesongen.

Et skår i gleden for Tottenham-fansen er at Harry Kane satt seg ned i gresset like før slutt og holdt seg til baksiden av låret, før han ble byttet ut i det som endte med en knusende sterk 4-1-seier. Tottenham går opp på 3. plass med 20 poeng, det samme som Manchester United, dog med litt svakere målforskjell.