Manchester United påførte Swansea en skikkelig kollaps

Manchester United fortsatte der de slapp forrige helg, og herjet med Swansea i Premier League-oppgjøret lørdag. Det ble solide 4-0 over Swansea lørdag. Fantastiske poeng, fans og spillere i en rød Billige fotballdrakter var alle glade for å feire. Etter bare to kamper har de nådd nesten 15 prosent av sine Premier League-mål fra siste sesong.

Kampen åpnet friskt. Begge lag traff tverrliggeren tidlig. Men Manchester United brukte 45 minutter på å score. Første omgang så ut til å ende målløst, men Eric Bailly kjempet inn 1-0 etter et hjørnespark like før pause. Det ga Manchester United et meget godt utgangspunkt før andre omgang.

Eric Bailly ble markert for sitt første mål med en Manchester United drakt før Romelu Lukaku, Paul Pogba og Anthony Martial alle tegnet seg på scoringslisten for United. Swansea styrte mye av spillet mot Manchester United, men i løpet av tre minutter og 41 sekunder på tampen av kampen var nok til å sikre en ny imponerende 4-0-seier.

Manchester United scoret 54 mål i ligaen i 2016/2017. Med åtte mål etter to kamper har de allerede scoret 15 prosent av de. Seieren betyr at Manchester United står med full pott og ingen innslupne mål etter de første to kampene av årets Premier League-sesong. En statistikk som helt klart vil gi José Mourinho noe å smile for.