Ronaldo ble tomålsscorer mot Latvia

Cristiano Ronaldo var i begivenhetenes sentrum med to scoringer og en straffebom da Portugal vant 4-1 over Latvia i VM-kvalifiseringen søndag. Matchvinner Cristiano Ronaldo, som kledde landslaget Billige Fotballdrakter scoret to ganger for å lede Portugal en fantasi seier.

Cristiano Ronaldo gjorde en annen stykke historie med Portugal Drakt som han scoret sitt 68nde internasjonale mål - å knytte Robbie Keane og Gerd Müller på all-time-listen. Bare Miroslav Klose (71), Sandor Kocsis (75) og Ferenc Puskas (84) nå sitte foran Ronaldo i Europas liste over all-time toppscorere.

Da hadde Real Madrid-spilleren også misbrukt en ny sjanse fra straffemerket. Cristiano Ronaldo fikk sjansen fra elleve meter for første gang da Nani ble felt etter 28 minutter.

Real Madrid-stjernen sendte ballen ned mot keepers høyre stolpe, målvakten var på vei motsatt vei, ballen gikk i stolpen og spratt inn i skinken på den liggende keeperen. Ronaldo så meget oppgitt ut. Så kom kampens høydepunkt, fem minutter før slutt: et innlegg fra høyre landet hos Ronaldo, som sto ganske umarkert ved bakerste stolpe, han finjusterte kroppen og kastet seg opp i luften - 3-1!

Portugal står nå med ni poeng på fire de fire første kampene i VM-kvalifiseringen, tre poeng bak gruppeleder Sveits.