Argentinas superstjerne Lionel Messi skriver historie ved å bryte Peles rekord

Lionel Messi har blitt en av de viktigste spillerne i PSG, hvor han har hatt sin beste sesong de siste månedene, og dette er gode nyheter for alle fans av det parisiske laget. Det samme gjelder fans i VM 2022 drakter. Argentineren leverte en trollbindende prestasjon mot Maccabi Haifa på tirsdag, og scoret to fantastiske mål. Han var også involvert i to assist, noe som hjalp Paris Saint-Germain med å sikre en omfattende 7-2 seier på natten. Messi og Mbappé scoret begge to ganger, mens Neymar og Carlos Soler la til mål i hver omgang på toppen av et selvmål fra Sean Goldberg. I november som kommer kan vi forvente en Messi i Argentina VM 2022 drakter.

Stjernens angrepstrio fant hver sin nettmaske for å sette vertene opp til 3-0 innenfor bare 35 minutter. Messi har nå 11 mål og 12 assists i alle konkurranser for PSG denne sesongen. Han var like forbløffende i VM 2022 drakter. I tallkrigen konkurrerer Lionel Messi og Cristiano Ronaldo om å bli tidenes beste Champions League-målscorer. Argentineren har 129 totalt gjennom karrieren, mens portugiseren leder an, med 140 mål. Siden denne kampanjen startet har den argentinske spissen begynt å vise alt sitt talent, et aspekt som har gjort det franske laget til en av de klare favorittene til å vinne Champions League-mesterskapet.

Det har blitt lagt merke til at Messi for øyeblikket også er den eneste spilleren som har scoret 10+ mål og gjort 10+ assists i alle konkurranser blant spillere i Europas fem beste ligaer denne sesongen. Det var imidlertid ikke den eneste milepælen han oppnådde på natten. Faktisk har Messi skrevet historie ved å bryte Peles rekord for flest mål og assists til sammen. Han forventes å fortsette å slå rekorder ved å ha på seg en Argentina VM 2022 drakter. PSG vil reise til Juventus i siste runde av gruppeoppgjørene neste uke, vel vitende om at de bare trenger å matche Benficas resultat på bortebane mot Maccabi Haifa for å ta topplassen i gruppen.