Messi spiller hovedrollen mens Argentina slo UAE 5-0 i treningskamp

Lionel Messi spilte hele 90 minutter og kom på notene da Argentina slo De forente arabiske emirater 5-0 i sin siste oppvarmingskamp for VM. Argentina scoret fire mål i første omgang via Julian Alvarez, en brak fra Angel Di Maria og ett fra Messi. Stjernespilleren i sin VM 2022 drakter nummer 10 scoret et fantastisk mål med høyrefoten, og avsluttet et flott lagtrekk, og Argentina fortsatte å se ut som en mektig angrepsstyrke. Argentina-trener Lionel Scaloni gjorde fire endringer ved pause, men valgte ikke å hvile stjernespilleren sin, og lot Messi stå på i hele 90 minutter.

Onsdag kveld i Abu Dhabi var mer enn 36 000 pakket inne på Mohamed bin Zayed Stadium for å se en bona fide superstjerne på jobb. Mange på tribunen har allerede tatt på seg Argentina VM 2022 drakter. Den dominerende 5-0-seieren til Argentina understreket hvorfor det søramerikanske kraftsenteret er en fast favoritt til å vinne verdensmesterskapet i FIFA i Qatar. Messi satte også opp Manchester Citys Julián Álvarez til å åpne scoringen i det 17. minutt, og har nå scoret 10 mål i sine fire siste landskamper. Dessuten ville Joaquin Correa gi de to ganger verdensmesterne og de forsvarende Copa America-mesterne en fordel med fem mål 15 minutter ut i andre omgang.

Scaloni har navngitt sine 26-manns VM-lag, men startoppstillinger og siste taktiske justeringer avgjøres fortsatt denne uken basert på siste inntrykk. Spillere i Argentina VM 2022 drakter skal ha en offisiell kamp om noen dager. Argentina starter sin VM-turnering mot Saudi-Arabia 22. november. Det møter også Mexico og Polen i gruppe C. De nåværende Copa America-tittelinnehaverne er blant favorittene til kronen, hvor en betydelig del av mennesker stiller inn fra hele verden. fotballverden vil ønske at Messis svanesang til verdensfinalen kommer komplett med VM-trofeet i hånden. Fansen i VM 2022 drakter ønsker ham hjertelige ønsker.